Zuurstoftherapie Caroboxy

Met deze unieke 3 in 1 behandeling pakken we huidverbetering op meerdere niveaus aan. Bij Zuurstoftherapie wordt de huid met de Carbox getrieerd om zuurstof aan te maken van binnenuit, wat overigens geheel pijnloos is. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes, voor man en vrouw en heeft ook een positief effect heeft op huid met acne of littekens, rosacea en striae. Tevens is het een zeer geschikte behandeling voor de rokershuid.

DE BEHANDELING

Door het nabootsen van dit effect, trieert de Carboxy behandeling de huid de zuurstof aanmaakten stuurt de zuurstof naar de behandelzone toe. Op hetzelfde moment vindt exfoliatie van de huid plaats en zorgt het voor een optimale basis voor het insluizen van essentiële werkstoffen en voedingsstoffen, zowel tijdens als na de behandeling.

De mogelijkheid om dit toe te passen met radiofrequentie stimuleert het collageen en elastine synthese in de huid, dit heeft weer als effect een gladdere en strakkere huid en een vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën.

1. Exfoliatie:

De gel wordt op de huid aangebracht. Met de capsule bevestigd aan het handstuk wordt de huid behandeld. Het handstuk glijdt over de huid en verwijdert dode huidcellen. De gel bevat fruitzuren en geeft een extra dimensie aan de exfoliatie.

2. Zuurstofbehandeliung:

Gedurende de exfoliatie behandeling en door de combinatie van de gel met de capsule, ontstaat er het Bohr Effect en wordt er zuurstof aangemaakt in de huid.

3. Insluizen:

Waneer de huid is voorzien van zuurstof, is dit een teken dat het absorptie vermogen van de huid flink is gestimuleerd, kunnen de actieve werkstoffen

worden ingesluisd. De speciale gel bevat actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, Retinol en andere hoogwaardige vitaminen en mineralen.

De behandeling

De behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling afwisselen met de microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. Hiernaast gebruik je de oogcreme 2 keer per dag van Mesoestetic.

Week 1 : oog peeling

Week 2 : microneedling met de Dermapen

Week 3 : oog peeling

Week 4 : microneedling met de Dermapen

Week 5 : oog peeling

Week 6 : microneedling met de Dermapen

Na de behandeling

Het is belangrijk om de huid thuis na te behandelen met een oogcreme van Mesoestetic. U krijgt daarom 2 gratis thuis producten mee om de behandeling te optimaliseren.

Chat openen
Hi beauty,

Hoe kunnen we je helpen?